Onze diensten

Hulselmans bvba opereert in heel Vlaanderen met projecten die gericht zijn op de nieuwbouw en verbouwing van oudere panden/huizen.  Hulselmans bvba zorgt voor elk gewenst onderdeel in het bouwproces van pril begin tot einde, ook als de klant voor cascobouw kiest.

 

Nieuwbouw

Onze kernactiviteit is nieuwbouw. Indien gewenst kunnen wij ook het gehele ontwerp verzorgen, waarin ten alle tijde de wensen van de opdrachtgever centraal staan. Wij houden rekening met het beschikbare budget om de meest optimale prijs/kwaliteit verhouding te waarborgen.

 

Renovatie en verbouwingen

Hulselmans bvba is een allround bouwbedrijf. Hetgeen betekent dat wij ook renovaties en verbouwingen uitvoeren.

Vloeren en tegelen

Alle vloer- en tegelwerken van groot tot klein, zowel herstellingen als totaalprojecten. 

Terrassen

Verkiest u een terras met een degelijke vloer of natuursteen in plaats van klinkers?  Vraag dan tijdig je offerte aan.

Arduinwerken

Heeft u een voorkeur voor plinten aan u huis of een arduinen voordeur, zowel massief als opzetstukken? Ook dit is mogelijk bij Hulselmans bvba

Badkamerrenovaties

Wenst u op een korte periode een vernieuwde badkamer? Door een brede kennis op het vlak van afwerking en materialen kan uw droom gerealiseerd worden in een mum van tijd.

verhuur van bouwdrogers

Wij verhuren ook bouwdrogers, ventilators en verwarmingen voor u vocht uit u woning te halen.

Dit zowel voor bouwvocht, waterschade en of brandschade.

Condensatiedroging is een natuurlijke manier om bouwmaterialen te ontvochtingen. De kans op krimpscheuren en overdroging is door deze natuurlijke methode, mits goed toegepast, uitgesloten.

0475 35 08 23